Børnehænder i sanden

Velkommen til Furesø Kommunes Rehabiliteringscenter

Foto: Matilde Hagebro
Furesø Kommunes Rehabiliteringscenter er en del af Svanepunktet. Rehabiliteringscentret består af opholdsstuer, spisestuer, træningslokaler og lyse rummelige værelser.

Vores vigtigste opgave er at skræddersy den bedste rehabiliteringsløsning til dig. Vi vil i fællesskab med dig (og eventuelt dine pårørende) og andre i kommunen, arbejde tværfagligt, for at udføre og opnå den bedste rehabiliteringsproces for dig, så du kan vende hjem til din nuværende bolig og være så uafhængig af hjælp om muligt.

Kort og godt: Med din rehabilitering ønsker vi, at du får de bedste vilkår for at opnå et selvstændigt og meningsfuldt liv. Læs mere om formålet

Dit ophold

Det er individuelt hvor længe et ophold varer, men som hovedregel er du her mindst i 1 og højst i 8 uger. Læs mere om forløbet.

Vores værdier

Vores personalegruppe består blandt andre af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og fysioterapeuter. Vi arbejder tværfagligt og er meget engagerede i vores arbejde med dig. Vi tilstræber os at opnå den bedst mulige kvalitet for dig i dit rehabiliteringsforløb. Samtidig er det vigtigt for os at være omsorgsfulde i vores tilgang til dig og forløbet. Læs mere om personalet.

Vil du vide mere?

For yderligere oplysninger henvises til pjecen Velkommen til Furesø Kommunes Rehabiliteringscenter.


Sidst opdateret 29. september 2017

» Kontakt

Rehabiliteringscenter

Paltholmterrasserne 35-38, 1.
3520 Farum
Tlf. 7235 6600
Skriv til os via Digital Post

Find vej

Åbningstider:

Rehabiliteringscenteret har døgnåbent, men der foregår en del træning og behandling hver dag frem til kl. 15. Derfor får både borger og pårørende mest ud af besøg efter dette tidspunkt.