Vores mål er, at beboerne på Svanepunktet får en tryg tilværelse i hjemlige omgivelser, hvor man kan være sig selv og samtidig have let adgang til samvær med andre. Gennem dialog forsøger vi at bidrage til oplevelsen af en aktiv hverdag, hvor der tages højde for beboernes forskellige behov.

Svanepunktet rummer 35 plejeboliger. Alle boliger har direkte adgang til fællesarealer og egen terrasse.

Når lejekontrakten er underskrevet, og nøglerne er hentet, så starter den reelle indflytning.

Lejligheden er uden møbler, lamper eller gardiner, og beboeren må frit indrette den med hensynstagen til, at personalet har mulighed for at hjælpe med den personlige pleje. Beboeren står selv for ophængning af inventar samt vedligeholdelse af dette. Beboeren har også ansvaret for boligens indvendige vedligeholdelse.

Møbler

Der står i hver bolig en plejeseng af hensyn til personalets arbejdsmiljø. I særlige tilfælde kan vi aftale andet. Den nye beboer planlægger, hvilke møbler man derudover ønsker at have med.

Hjælp til flytning

Hvis man ikke har pårørende til at hjælpe sig med de praktiske opgaver i forbindelse med flytningen, kan man mod betaling få hjælp fra et hjemmeservicefirma. Furesø Kommune udgiver en liste over firmaerne.

Indflytningssamtale

Vi tilstræber at afholde en indflytningssamtale med den ny beboer og gerne pårørende, inden indflytningen eller hurtigst muligt efter indflytningen. Her drøfter vi de praktiske ting i forbindelse med flytningen samt forventninger til det at bo på Svanepunktet, sammenholdt med de tilbud der eksisterer.

Del: