Vinduesvask På Svanepunktet (2)
Nyhed

Besøgsrestriktioner på Svanepunktet

Et smitteudbrud i øjeblikket afstedkommer, at der er yderligere restriktioner på adgang for besøgende.

Hvordan forholder det sig med besøg?

Fra torsdag den 2. juli kan pårørende igen besøge deres kære indendørs på Furesøs plejehjem. Der bliver et tæt samarbejde mellem besøgende og ansatte omkring ”det gode besøg”, så vi undgår coronaudbrud på et plejehjem i kommunen.

Pårørende

Pårørende behøver ikke at bestille tid, og de kan selv bestemme, hvornår på dagen og hvilke dage i ugen, de vil på besøg. Det betyder, at plejecenteret ikke kan planlægge, hvornår der især skal være personale til stede for at hjælpe med besøgene. Pårørende får derfor en vigtig opgave med at bidrage til, at Sundhedsstyrelsens anbefalinger om hygiejne, afstand mv. følges, så vi kan passe på de ældre på Plejecenter Svanepunktet.

Det er vigtigt, når man besøger sårbare ældre, at man møder op helt uden symptomer på sygdom, fx corona-virus (hoste, let feber, ubehag i halsen, ømhed i kroppen, hovedpine etc.). Hvis du har symptomer eller er i tvivl, så udsæt besøget til en anden dag.

Besøg hvor?

Besøg foregår i beboerens egen bolig. Når besøgende passerer gennem plejecenteret for at nå boligen, hold da afstand til andre mennesker og undgå at berøre flere ting end nødvendigt. For at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer om, at vi alle holder 2 meters afstand til alle beboere på plejehjemmet, er det vigtigt for os, at besøg foregår i beboerens bolig og ikke på fællesarealerne. Hvis din pårørende sidder i et fællesareal, når du kommer, vil vi derfor bede jer om at følges ad hen i boligen med det samme.

Som pårørende er man altid velkommen til at kontakte undertegnede for lokale forhold omkring besøg:

Connie Vejlø, Leder af Svanepunktet. cove@furesoe.dk  72 16 49 55

 

Del: