Mandag den 4. maj 2020, Uge 19

En medarbejder på Svanepunktet Plejecenter er blevet testet positiv med coronavirus. Den pågældende medarbejder blev sendt hjem med symptomer tirsdag den 28. april og har ikke været på Svanepunktet Plejecenter siden. Hun blev testet onsdag den 29. april og svaret kom i går søndag den 3. maj.

Der er ingen beboere eller andre medarbejdere, der har symptomer, men udfra et forsigtighedsprincip i flg. sundhedsstyrelsens retningslinjer iværksætter vi test for corona af samtlige beboere og medarbejdere på Svanepunktet Plejecenter.

Vi har siden corona brød ud arbejdet efter sundhedsstyrelsen retningslinjer og været særlig opmærksomme på symptomer, der kunne tyde på corona. Efter den ene positive test, har vi skærpet vores opmærksomhed på symptomer hos alle.

Du kan derfor være tryg ved, at vi behandler alle beboere efter alle forskrevne retningslinjer.

Alle beboere har det godt, hverdagen fortsætter som den plejer. Humøret er også godt, så den enkelte beboer vil ikke mærke den store forskel. Alle bliver naturligvis orienterede.

Den enkelte beboer får testresultatet på sundhed.dk. Jeg får også resultatet, og I vil få besked, så snart jeg ved noget.

Det ligger os på sinde at få informeret alle pårørende om situationen så hurtig som muligt. Jeg vil derfor bede dig om, at du sikrer videre information til resten af familien og de venner, det er relevant at få informeret.

Jeg vil bede dig svare tilbage på denne information, så jeg ved at den er modtaget. Du er meget velkommen til at henvende dig til mig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl  om håndteringen af denne situation.

Venlig hilsen

Connie Vejlø, Leder af Svanepunktet. cove@furesoe.dk  72 16 49 55

Der er midlertidigt forbud mod besøgendes adgang til alle plejecentre, bosteder og rehabiliteringscentre

Kontaktmuligheder

Er der en helt særlig situation –  vil det være muligt at lave en aftale om besøg hvor særlige forholdsregler følges.

Vi ved godt, det er svært at være med fra sidelinjen, men det er for at passe på jeres kære, at vi nøje følger de anbefalinger myndighederne giver.

Ring eller skriv direkte til jeres kære – Man er også velkommen til at ringe til Svanepunktet på 7235 6500, helst mellem kl. 10.00-18.00

eller at skrive til vores mail: Plejecenter.Svanepunktet@furesoe.dk

Vi svarer så hurtigt som muligt – mail bliver ikke læst i weekenden.

Såfremt beboeren ikke har egen telefon, kan du lave en aftale om, at ringe til vores beboertelefon, Telefon nr. 7216 5559

Ring først og lav en aftale og vi giver telefonen til vedkommende.

Vi er ved at afprøve om et video opkald er muligt til en af vores IPads – så I kan få mulighed for at se hinanden. Dette får I nærmere besked om hvis/ når vi får det til at virke.

I det omfang det er muligt, vil vi gerne modtage ting til jeres pårørende

Ring på 7235 6500 og lav en aftale, så tager vi i mod i elevatoren ved 35. Vi spritter af og aflevere direkte på stuen.

Hvordan er situationen på Svanepunktet i uge 13?

Alle har det i øjeblikket godt. Vi opretholder en så almindelig hverdag som muligt og vi følger de anbefalinger, myndighederne giver.

Vi har flyttet om i fællesrummet, for at sikre god plads imellem os, når der spises. Det betyder, at nogle beboere har fået nye pladser. Vi har også taget vores hyggekroge nedad gangen i brug. Nogle af vores mest udsatte beboere bliver primært på egen stue. Vi synger, bager, ser film, fejrer mærkedage og nyder det dejlige vejr fra terrasserne eller ved korte gåture. Vi har for tiden en enkelt beboer, der er i isolation efter svage symptomer. Beboeren er symptomfri igen, men skal være isoleret i 48 timer bagefter efter myndighederne anbefaling. På medarbejdersiden er der et par stykker hjemme med forkølelse / svage tegn på infektion, de forventes at komme igen sidst på ugen.

Vi håber på forståelse, så vi kan passe godt på jeres kære.  

Med venlig hilsen

Personalet på Svanepunktet

Del: