Der er midlertidigt forbud mod besøgendes adgang til alle plejecentre, bosteder og rehabiliteringscentre

Kontaktmuligheder

Er der en helt særlig situation –  vil det være muligt at lave en aftale om besøg hvor særlige forholdsregler følges.

Vi ved godt, det er svært at være med fra sidelinjen, men det er for at passe på jeres kære, at vi nøje følger de anbefalinger myndighederne giver.

Ring eller skriv direkte til jeres kære – Man er også velkommen til at ringe til Svanepunktet på 7235 6500, helst mellem kl. 10.00-18.00

eller at skrive til vores mail: Plejecenter.Svanepunktet@furesoe.dk

Vi svarer så hurtigt som muligt – mail bliver ikke læst i weekenden.

Såfremt beboeren ikke har egen telefon, kan du lave en aftale om, at ringe til vores beboertelefon, Telefon nr. 7216 5559

Ring først og lav en aftale og vi giver telefonen til vedkommende.

Vi er ved at afprøve om et video opkald er muligt til en af vores IPads – så I kan få mulighed for at se hinanden. Dette får I nærmere besked om hvis/ når vi får det til at virke.

I det omfang det er muligt, vil vi gerne modtage ting til jeres pårørende

Ring på 7235 6500 og lav en aftale, så tager vi i mod i elevatoren ved 35. Vi spritter af og aflevere direkte på stuen.

 

Hvordan er situationen på Svanepunktet i uge 13?

Alle har det i øjeblikket godt. Vi opretholder en så almindelig hverdag som muligt og vi følger de anbefalinger, myndighederne giver.

Vi har flyttet om i fællesrummet, for at sikre god plads imellem os, når der spises. Det betyder, at nogle beboere har fået nye pladser. Vi har også taget vores hyggekroge nedad gangen i brug. Nogle af vores mest udsatte beboere bliver primært på egen stue. Vi synger, bager, ser film, fejrer mærkedage og nyder det dejlige vejr fra terrasserne eller ved korte gåture. Vi har for tiden en enkelt beboer, der er i isolation efter svage symptomer. Beboeren er symptomfri igen, men skal være isoleret i 48 timer bagefter efter myndighederne anbefaling. På medarbejdersiden er der et par stykker hjemme med forkølelse / svage tegn på infektion, de forventes at komme igen sidst på ugen.

Vi håber på forståelse, så vi kan passe godt på jeres kære.  

Med venlig hilsen

Personalet på Svanepunktet

Del: