• Frivillig på Svanepunktet

  På Svanepunktet plejehjem vil vi gerne skabe endnu mere livskvalitet i hverdagen for beboerne. Derfor vil vi høre, om du har lyst at komme som frivillig. Du kan være med til at skabe glæde i mange menneskers liv, og det behøver ikke være en fast ting, du gør. Vi er taknemmelige for din hjælp, uanset om det blot er for et par timer, en gang om ugen, måneden eller året.

  Måske er du selv pårørende til en beboer på plejehjemmet og ønsker, at der sker lidt mere i løbet af ugen? Eller måske har du lyst til at gøre en forskel i andre menneskers liv? Det kan være en gåtur, en hyggesnak, højtlæsning, hjælpe ved arrangementer eller aktiviteter fx bagning, eller måske har du en rigtig god ide, som kan glæde en eller flere af vores beboere.

  Vi er glade for de frivillige, der hjælper med at skabe glæde i hverdagen, og vi vægter samarbejdet højt. Vi oplever, at frivillige bringer et frisk pust udefra ind på vores plejehjem og det er så vigtigt for vores beboere. Som frivillig får du også en masse igen – glade smil, latter og glæden ved at glæde andre.

  Henvendelse til Maxine Peyma, leder af Svanepunktet, telefon:72 16 49 55

 • Kirkens frivillige

  Under konstruktion

Del: