• Personalet

  Personalegrupperne på Svanepunktet er tværfagligt sammensat af sygeplejersker, plejehjemsassistenter, social og sundhedsassistenter og hjælpere. De faglige kompetencer er sammensat med henblik på ressourcer og viden indenfor pleje og omsorg, pædagogik, demens, beskæftigelses og sansestimulering. 

  Der er tilknyttet flere ressource personer til Svanepunktet som fysio - og ergoterapeuter, demensvejleder, udviklingssygeplejerske, samt øvrige konsulenter som inddrages ved behov.  

 • Husets indretning

  Boligen er en lejebolig omfattet af almenboligloven.

  Boligerne på Svanepunktet er beliggende i stuen og består af 35 boliger. 29 permanente boliger og seks aflastnings/venteboliger. 

  Boligerne på Svanepunktet er indrettet som 2 rums boliger på mellem 56-66 m2 med en flytbar skabsvæg mellem stue og værelse. Hver bolig er forsynet med et tekøkken med plads til et lille spiseområde. Derudover er der mulighed for at indrette et mindre sofaområde ved det store vinduesparti. Alle boliger har adgang til terrasse, der er belagt med skridsikker belægning. Adgang til terrassen er uden niveau forskelle. 

  Der er TV og telefonstik på stuen. Telefon flyttes/oprettes efter aftale med TDC. Beboer står selv for udgiften hertil. 

  Der er mulighed for kaldeanlæg. Når du flytter ind, vurderer vi sammen med dig om du har behov herfor.

  Plejehjemmet Svanepunktet har to fællesrum, som anvendes til henholdsvis spisestue og dagligstue. Her er der mulighed for socialt samvær. Ydermere har vi to store fælles terrasser, hvor der blandt andet når vejret tillader det er mulighed for at grille og spise udendørs. 

   

 • Tilsyn

  Der foretages jævnligt tilsyn på Svanepunktet

  Læs mere om tilsyn her:

  Tilsyn

 • Pårørendeundersøgelse

  I sommeren 2023 blev der gennemført pårørendeundersøgelse på Svanepunktet. Læs rapporten her.

Ledige stillinger

Se alle ledige stillinger i Furesø Kommune

Del: